Isnin, 29 Ogos 2016

Rindu Kau Sesangat

Kenape eh perlu ade perasaan rindu ni. Kalau rindu kat family senang lah.. boleh call pastu cakap 'i miss you' ke ape.. Ni tak, lain sangat.. Batas pergaulan kene jaga. Tu kene jaga. Ni kena jaga.. senang cite everything lah. Aqish tahu fikirkan yang bukan mahram tu maksiat. Maksiat mata.. maksiat hati..  but once dia dah datang aqish tak mampu nak halang. Aqish pun tak mampu nak tipu diri aqish sendiri. Sometimes aqish geram nak cakap 'asal kau perlu datang dalam hidup aku!! Aku tak nak lah perasaan ni.  Seksa hati je..' huh! Hari ni paling kuat teringat kat 'dia' lebih2 lagi hari ni tak belajar. Free je. Lagi senanglah 'dia' hadir.. peh ayat tak boleh blah... hahahahaha... sebelum aqish nak tutup cite pasal bende alah ni..  aqish just nak bagi tahu yang esok i'm for you nak datang sekolah dengan retis2. Tasyabarnya.... hekeleh poyo je lebih... �� peregilah kamu.. hahahaha...